Nyhetsarkiv

 • Ledig stilling

 • Ny avdeling

  Fra januar av har vi startet opp en ny småbarnsavdeling som heter Nøtteliten. Pr. tid er det tre små som går på denne avdelingen. Innen utgangen av januar vil 4 små gå der, og i løpet av våren vil antallet bli 7 små barn . Vi gleder oss over ei ny og flott avdeling her hos oss på Bruse barnehage.

 • Planleggingsdag med May Britt Drugli

  På planleggingdagen vår den 4. september hadde vi besøk av den kjente pedagogen og professoren i pedagogikk, May Britt Drugli. Hun er en kjent kursholder, har skrevet mange bøker og jobber bl.a. med forskningsarbeid på små barn i barnehagen. Vi var så superheldig å få en heldag sammen med denne meget dyktige dama! Se mer om besøket under menypunktet "Om oss".

 • Kokken vår Linn på Instagram

  Om dere er Instagram-brukere anbefaler vi dere å følge kokken vår Linn. Hun har egen side under navnet "Barnehagekokkenlinn". Der legger hun ut bilder fra sin hverdag som kokk i Bruse barnehage.

 • Syden - Cala Bruse Beach

  Nå i uke 4 er vi på Cala Bruse Beach. Dit reiste vi på mandag. Vi startet dagen med passkontroll før vi satte oss på flyet. På flyreisen fikk vi servering mens vi så på film. Her på Cala Bruse Beach har vi badet, vært på diskotek - både ute og inne og vi skal besøke restaurant, isbar, smoothiebar og mye mer. Bildene nedenfor er fra noen av aktivitetene.